Policija pronašla počinitelja
03/06/2020

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 29-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine počinio kazneno djelo oštećenje tuđe stvari. U ponedjeljak, 1. lipnja, oko 18,00 sati, u Branimirovcu mladić je oštetio dva osobna automobila u vlasništvu 73-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Branimirovca. Na prvom osobnom automobilu razbio je staklo dok je na drugom osobnom automobilu udubio lim. Vlasniku je počinjena materijalna šteta oko 1 500 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAMetalna konstrukcija pala na radnika

Jučer, 2. lipnja, oko 16,45 sati, u Tvrđavici, djelatnik tvrtke iz Osijeka, 24-godišnji hrvatski državljanin iz Darde postavljao je metalnu konstrukciju šatora za terasu. U jednom trenutku došlo je do rušenja djela metalne konstrukcije uslijed čega je metalni dio udario radnika u glavu. Ozlijeđeni radnik prevezen je u Klinički bolnički centar Osijek gdje mu je pružena liječnička pomoć.

 

Požar u obiteljskoj kući

Jučer, 2. lipnja oko 14,30 sati, u Belom Manastiru došlo je do požara na pomoćnim prostorijama obiteljske kuće. Vlasnica kuće 79-godišnja hrvatska državljanka u pomoćnim prostorijama ostavila je plinski štednjak bez nadzora gdje je zavjesa ulaznih vrata nošena vjetrom pala na štednjak i zapalila se. Tom prilikom došlo je do širenja vatre koja je zahvatila okvir drvenih vrata te krov pomoćne prostorije. Vatru su ugasili djelatnici Javna profesionalna vatrogasna postrojba Belog Manastira. Materijalna šteta se cijeni na nekoliko tisuća kuna, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

 

Prometne nesreće na području PU osječko – baranjske

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je osam prometnih nesreća koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodile su se četiri prometne nesreća, na području Đakova dvije prometne nesreće, a na području Belog Manastira i Belišća po jedna prometna nesreća.

Pročitajte još