Policija pronašla počinitelja kaznenog djela
10/01/2020

Kako doznajemo iz PU osječko baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 27-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo teška krađa u pokušaju. Mladić je između 29. prosinca i 1. siječnja 2020. godine u Zmajevcu, provalio u nenastanjenu kuće te se udaljio ne otuđivši ništa. Nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAPrometne nesreće i događaji u prometu na području PU osječko – baranjske

Na području Policijske uprave osječko – baranjske u protekla 24 sata evidentirali smo šest prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna je osoba zadobila lake tjelesne ozljede. Preostalih pet prometnih nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodilo se pet prometnih nesreća te jedna na području Našica.

 

Ostali događaji u prometu

Na području Policijske uprave osječko – baranjske u protekla 24 sata policijski službenici u prometu su zaustavili dva vozača osobnog automobila koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Najveća prisutnost alkohola u krvi utvrđena je u 21,30 sati u Mecama, kada su u nadzoru prometa policijski službenici zaustavili osobni automobil s kojim je upravljao 45-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka, uz nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi od 1,39 grama po kilogramu.

Pročitajte još