Policija pronašla kradljivca alata
12/09/2020

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske završenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 50-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo „Krađa“. U vremenu od 1. do 10. rujna, u Nardu, 50-godišnjak je s gradilišta ukrao različite vrste alata i građevinski materijal. Pravnoj osobi iz Osijeka nastala je materijalna šteta oko 7000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASANesretni slučaj

Jučer, 11. rujna, oko 18 sati, u Osijeku, 66-godišnja hrvatska državljanka iz Osijeka prilikom hodanja uz stepenice na prvi kat, izgubila je ravnotežu i pala te udarila glavom u rub. Uslijed zadobivenih ozljeda smrtno je stradala na mjestu događaja. Očevid je obavila očevidna ekipa Policijske uprave osječko – baranjske. Tijelo je prevezeno u Klinički bolnički centar Osijek na Odjel patalogije.

 

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su četiri prometne nesreće na području Osijeka. U jednoj prometnoj nesreći četiri osobe zadobile su lake tjelesne ozlijede, jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozlijede, a preostale tri prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu.