Policija pronašla kradljivca
31/07/2020

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske završenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 27-godišnji hrvatski državljanin iz Bistrinaca počinio kazneno djelo „Teška Krađa“. U noći, 14. na 15. srpnja, u Belišću, počinitelj je provalio u dva ugostiteljska objekta te iz jednog ukrao novac. Pravnim osobama iz Belišća nastala je materijalna šteta manja od tisuću kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAUkrao bicikl

U noći, 29. na 30. srpnja, u Osijeku, nepoznati počinitelj ukrao je bicikl koji se nalazio ispred obiteljske kuće. Vlasniku 55-godišnjem hrvatskom državljaninu iz Osijeka nastala je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

Prometne nesreće i događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba zadobila je lake tjelesne ozlijede. Preostale četiri prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka i Belog Manastira dogodile su se po dvije prometne nesreće, a na području Našica jedna prometna nesreća.

[TheChamp-FB-Comments]