Pokloni čokoladu – Pokloni osmijeh
08/10/2019

Pokloni čokoladu - Pokloni osmijeh

Ove godine potaknuti humanošću i predivnoj gesti nogometnog kluba Šipovac, mladež Crvenog križa Našice sudjeluje u humanitarnoj akciji ,,Budi mi prijatelj“. Radi se o zajedničkoj akciji svih klubova i udruga bez obzira gdje se nalaze i prikupljenim sredstvima će se kupovati božićni pokloni za djecu iz SOS sela Ladimirevci.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAIzrađena je kutija u koju će se prikupljati čokolade stoga svi oni koji su zainteresirane i žele sudjelovati također mogu svoje donacije izvršiti subotom u vremenu od 11:00 do 13:00 sati u klubu Crvenog križa na Čimenu ili svakim radnim danom u Crvenom križu Našice. Mladež Crvenog križa Našice će prikupljati čokolade koje će se po završetku humanitarne akcije proslijediti nogometnom klubu Šipovac te će biti poklonjene djeci za Božić.

Ovim činom će pokazati da je i naše neko malo odricanje dovoljno kako bi nekome uljepšali božićne blagdane! Također se zahvaljuju svim članovima mladeži, ali i građanima koji su se javili za pomoć u doniranju!

Pročitajte još