Podigao novac sa tuđom karticom
11/10/2019

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske tijekom jutra, 10. listopada, nepoznati je počinitelj na bankomatu u Osijeku sa bankovnom karticom, do koje je došao na još neutvrđeni način, u vlasništvu 21-godišnje hrvatske državljanke podigao novčani iznos od više stotina kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAProvalio u stan

U jutarnjim satima, 10. listopada u Đakovu, nepoznati počinitelj provalio je u stan vlasništvo 48-godišnjeg hrvatskog državljanina i ukrao nekoliko ručnih satova, prsten i konzolu za igru. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Nesreća na radu

Jučer, 10 listopada, oko 15 sati na gradilištu tvrtke u Bilju, prilikom istovara metalnog kontejnera sa teretnim vozilom pomoću dizalice krana došlo je do ispadanja sajle iz krana prilikom čega je kontejner prignječio ruku djelatnika, 46-godišnjeg hrvatskog državljanina. U Kliničkom bolničkom centru Osijek pružena mu je liječnička pomoć gdje su mu zadobivene ozlijede okvalificirane kao teže.

 

Prometne nesreće na području PU osječko – baranjske

U proteklih 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći dvije su osobe lakše ozlijeđene, a pet prometnih nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu. Tri prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka, dvije na području Donjeg Miholjca i jedna na području Baranje.

Pročitajte još