Počinili prekršaje u prometu
30/10/2018

Počinili prekršaje u prometu

Preplatite se
TV Našice

Na području PU osječko – baranjske županije jučer (29. listopada) su policijski službenici u prometu zatekli pet vozača osobnih automobila koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASANajveću prisutnost alkohola evidentirali su u 2 sata u Koški, kada su zaustavili 20-godišnjeg hrvatskog državljanina, koji je upravljao vozilom uz prisutnost alkohola u krvi od 1,47 promila.

Na Đakovačkoj obilaznici u 00,20 sati dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, a, 50-godišnji hrvatski državljanin, vozač osobnog automobila, imao je alkohola u krvi od 1,11 promila. Vozač je, sukladno članku 137. Prekršajnog zakona, smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

 

Policija razotkrila počinitelja

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 53-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo računalna prijevara. Tijekom listopada 53-godišnjak je došao u posjed bankovne kartice drugog 53-godišnjaka te je na bankomatima u Osijeku podigao ukupno više tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

 

Krađa

U noći s 27. na 28. listopada nepoznati je počinitelj iz ulaza stambene zgrade u Ulici kardinala Alojzija Stepinca u Osijeku ukrao dječja kolica. Vlasniku je nastala materijalna šteta od više tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Prometne nesreće u protekla 24 sata

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći tri su osobe lakše ozlijeđene. Preostale četiri nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu.

Tri su se dogodile na području Đakova, a dvije na području Osijeka.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji