Početak priprema NK “Motičina”
24/01/2020

Jučer, 23. 01. 2020. održana je prozivka i prvi trening seniorske ekipe, a treningu se ukupno odazvalo 23 igrača. 3 igrača su opravdano izostala sa prvog okupljanja, a ekipu je pozdravio i velik dio Upravnog odbora na čelu s predsjednikom Mišelom Paljevićem.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAOn je najavio je pojačanja ukoliko se za to ukaže prilika. Pohvalio je dolazak juniora koji su se priključili seniorima i zaželio im puno sreće. Predsjednik je svima zaželio puno dobrog rada i uspjeha te što manje ozljeda. Rekao je da dečki zasigurno posjeduju kvalitetu i nadaju se da će to i rezultat pokazati. Za kraj predsjednik je u ime Uprave svima poželio sve najbolje.

Trener Marko Žigić nakratko je pozdravio igrače i upravu, a posebno juniore. Istaknuo je da se nada da će svi redovno dolaziti i ispunjavati zadaće koje budu pred njima. Trener je pozdravio prisutno vodstvo kluba te rekao da bez dobrog rada uprave ne bi bilo ništa moguće od ovog što trenutno klub ima. Također je objasnio igračima kako će izgledati pripreme te ih poveo u prvi trening.