Ozlijedio ga sjekirom
11/07/2019

Ozlijedio ga sjekirom

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske oko 15,25 sati 9. srpnja na Starovalpovačkom putu u Belišću 44-godišnji hrvatski državljanin, zajedno s 20-godišnjakom i maloljetnikom tjelesno su napali 34-godišnjeg hrvatskog državljanina. Prilikom napada dijete je sjekirom udarilo 34-godišnjaka po glavi. Ozlijeđenom 34-godišnjaku pružena je liječnička pomoć u Kliničkom bolničkom centru Osijek, gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozlijede. Policijski službenici uhitili su 20-godišnjaka, 44-godišnjaka i maloljetnika te nastavljaju kriminalističko istraživanje.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAU požaru izgorjela pšenica

U poljskom predjelu Đurđanci u blizini Donjeg Miholjca 10. srpnja oko 15 sati, na za sada neutvrđeni način, došlo je do požara na poljoprivrednoj površini zasijanoj pšenicom. Izgorjelo je više od tri i pol hektara pšenice. Požar su ugasili djelatnici poljoprivrednog gospodarstva koji su obrađivali susjednu poljoprivrednu površinu, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Vlasniku je nastala materijalna šteta od oko dvadeset pet tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je izvješće.

 

Na vozilo postavio tuđu registraciju

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 48-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo krivotvorenje isprave. U prijepodnevnim satima 10. srpnja u mjestu Branimirovac policijski službenici zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 48-godišnjak. Provjerom su utvrdili da registracijske oznake na automobilu ne pripadaju tom vozilu. Pločice su skinute s vozila, a vozilo isključeno iz prometa. Nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 

Prometne nesreće u protekla 24 sata

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna je osoba teško ozlijeđena. Preostale četiri nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu. Četiri su se dogodile na području Osijeka, a jedna na području Baranje.

Pročitajte još