OŽB Našice nabavila novo dostavno vozilo te nove hladnjake za bolničku kuhinju
22/07/2019


U sklopu ravnomjernog razvoja svih službi i djelatnosti Opće županijske bolnice Našice, nabavljeno je novo dostavno vozilo te hladnjaci za bolničku kuhinju.

Preplatite se
TV Našice

Dosadašnje vozilo je bilo dotrajalo i nesigurno, a s obzirom da je to vozilo koje se svakodnevno koristi za raznovrsne zadatke od prikupljanja krvnih uzoraka i svakodnevne dostave krvi i krvnih pripravaka iz KBC Osijek te sve druge dostavne potrebe ustanove, bila je nužna nabavka novoga. Vozilo je nabavljeno iz decentraliziranih sredstava Osječko – baranjske županije te manjim dijelom iz sredstava koja su dobivena prodajom starog vozila.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASATakođer su nabavljeni i novi hladnjaci za bolničku kuhinju. Radi se profesionalnim ugostiteljskim hladnjacima ,a dosadašnji su bili u upotrebi zadnjih 30-tak godina!

Vrijednost ovih investicija je oko 160 tisuća kuna. Uz stalna ulaganja u kadrove, prostor, medicinsku i ne medicinsku opremu, vodi se računa i o ravnomjernom razvoju svih službi u ustanovi, kako bismo u svim segmentima bili u stanju pružiti što kvalitetniju uslugu.

Ravnatelj OŽB Našice, Hrvoje Šimić

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji