Otvorena nova dvorana za fitness i grupne treninge u Našicama
27/05/2019

Prošlog mjeseca u Našicama u Vinogradskoj 6 (bivši Našički autocentar – prizemlje) otvoren je fitness “Tribe”, nova dvorana za grupne i individualne treninge. Tribe se prostire na 220m2, te korisnicima pruža kompletnu uslugu – od stručnog vođenja treninga, nutricionističkog savjetovanja i mjerenja, do ugodnog ambijenta, prijateljske atmosfere i opuštajućeg pogleda na prirodu.

Trenutna ponuda Tribe-a uključuje grupne treninge, individualne treninge, treninge za djecu, nutricionistička savjetovanja i mjerenja (nutricionistička vaga) i izradu planova prehrane. Grupne treninge održavaju kroz 4 različita programa, kako bi svatko mogao pronaći način i intenzitet vježbanja koji mu odgovara.

Programi:

RE:SHAPE je kombinacija bodyworkouta, pilatesa, vježbi za mobilnost, posturu i snagu. Većina vježbi se odrađuje vlastitom težinom tijela, a od opreme se koriste pilates lopte, bučice i elastične trake.

METCON FUSION je izazovan funkcionalni trening srednjeg do visokog intenziteta koji povećava mišićnu i kardiovaskularnu izdržljivost. Koristi se dosta opreme na treninzima uključujući utege, girje, razne lopte, cross uže, karike, TRX trake, plyo box i sl. Za funkcionalne treninge kažu da su najkompletniji način vježbanja jer osposobljavaju tijelo za izvođenje različitih aktivnosti iz svakodnevnog života.

HIIT IT! je dinamičan intervalni trening visokog intenziteta koji je postigao popularnost jer se pokazao kao puno učinkovitiji način vježbanja od klasičnog cardia u redukciji potkožnog masnog tkiva.

TRIBE KIDS su treninzi za djecu od 3 do 6 godina. Djeca na treninzima savladavaju razne poligone, vježbaju motoriku i povećavaju svoje funkcionalne sposobnosti kroz igru.

Za sve koji žele promijeniti svoje prehrambene navike, smršaviti ili povećati mišićnu masu nude usluge nutricionističkog savjetovanja i izrada individualnih planova prehrane.

Osim toga, iz Tribe-a poručuju kako namjeravaju redovno organizirati razne seminare, edukacije, predavanja i radionice. Treninzi se održavaju u poslijepodnevnim terminima, dok se individualni treninzi dogovaraju prema mogućnostima korisnika. Od lipnja najavljuju organizaciju treninga u jutarnjim/prijepodnevnim terminima.

Zapratiti ih možete putem Facebooka (www.Facebook.com/tribe.hr) i Instagrama (www.Instagram.com/tribe.hr), a više informacija možete pronaći na web stranici www.tribe.hr.

Prijave su moguće putem Facebooka, web stranice i na broj mobitela 097/725-5015.

www.tribe.hr

Pročitajte još