Otvoren natječaj za stipendije učenicima i studentima OBŽ
08/10/2019

Preplatite se
TV Našice

Upravni odjel za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Osječko – baranjske županije objavio je natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za 2019./2020. školsku, odnosno akademsku godinu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAPrema natječaju Županija će stipendirat učenike od prvog razreda srednje škole, te studente od četvrte godine integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija ili prve godine diplomskog studija tijekom jedne školske, odnosno akademske godine i to u trajanju od 10 mjeseci. Za dodjelu stipendija za učenike i studente mogu se natjecati učenici i studenti u kategorijama darovitih učenika i studenata, učenici i studenti koji se obrazuju za zanimanja utvrđena Listom zanimanja iz STEM područja, učenici i studenti koji se obrazuju za zanimanja utvrđena Listom deficitarnih zanimanja i učenici i studenti slabijeg socijalnog statusa.

Prema ovom natječaju bit će dodijeljeno 90 stipendija učenicima i 65 stipendija studentima za 2019./2020. školsku, odnosno akademsku godinu. Visina stipendija za učenike iznosi 450,00 kuna mjesečno, a za studente 1.000,00 kuna mjesečno. Natječaj je otvoren od 2. listopada do 17. listopada 2019. godine.

Više informacija pronađite na sljedećoj poveznici.

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji