Oštećenje osobnog automobila
20/11/2019

Kako nam javljaju iz PU osječko Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 61-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo oštećenje tuđe stvari. Tijekom mjeseca listopada ove godine u Ulici Bana Josipa Jelačića u Našicama, 61-godišnji hrvatski državljanin iz Velimirovca je na parkiralištu izgrebao vrata na osobnom automobilu vlasništvo 32-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Velimirovca. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAIz kuće ukrao prijenosno računalo

Tijekom noći 14. na 15. studenog, u Ulici Matija Antuna Reljkovića u Valpovu, nepoznati počinitelj ušao je u otključani stan vlasništvo 70-godišnjeg hrvatskog državljana iz Valpova i ukrao prijenosno računalo i kuhinjski pribor. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Krađa mobitela

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 41-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo krađa. Tijekom mjeseca svibnja ove godine u Svilajskoj ulici u Osijeku, 41-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka je u trgovačkom centru iz garderobne kabine ukrao mobilni telefon vlasništvo 21-godišnje hrvatske državljanke iz mjesta Novo Selo Rok. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

 

Prometne nesreće i događaji u prometu na području PU osječko – baranjske

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je devet prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće tri su osobe lakše ozlijeđene. Preostalih sedam prometnih nesreća za posljedicu je imalo materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodilo se šest prometnih nesreća, dvije na području Đakova i jedna na području Belišće.

Jučer, 19. studenog na području PU osječko – baranjske policijski službenici zaustavili su šest vozača, od čega je četvorici vozača osobnog automobila i dvojici vozača bicikala utvrđena koncentraciju alkohola u krvi.

U Vinkovačkoj ulici u Osijeku, u 14,05 sati, policijski službenici zaustavili su bicikl kojim je upravljao 43-godišnji hrvatski državljanin iz Briješća. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je nedozvoljena koncentracija alkohola u krvi od 1,81 grama po kilogramu.

U Savskoj ulici u Osijeku, u 01,26 sati, policijski službenici zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 54-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je koncentracija alkohola u krvi od 1,75 grama po kilogramu. Isti je uhićen sukladno Prekršajnom zakonu.

Pročitajte još