Organizacija nastave od ponedjeljka 25. svibnja 2020. za razrednu nastavu
22/05/2020

Kako nam javlja ravnateljica OŠ Dore Pejačević Jasminka Falamić u ponedjeljak 25. svibnja 2020. učenici razredne nastave dolaze u školu. A – smjena dolazi ujutro. Nastava počinje u 8.00 sati i traje do 11.00 sati. B – smjena dolazi poslijepodne. Nastava počinje u 13.00 sati i traje do 16.00 sati. Nastava traje četiri školska sata po redovnom rasporedu. Tijekom nastave neće biti zvona, a odmori i raspored sati su po dogovoru s učiteljicom.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAPrijevoz učenika je organiziran. Učenici čekaju autobus 30 minuta ranije. Za putnike iz Martina bit će dva autobusa. Svaki učenik sjedi zasebno, na dva sjedišta. Svi učenici dobivaju školski obrok za vrijeme nastave. Obrok će biti poslužen u zasebnoj učionici.

Od ulaska u školu i tijekom boravka u školi, djelatnici i učenici će se pridržavati važećih Uputa HZJZ i MZO. Roditelji trebaju prije polaska u školu izmjeriti temperaturu djetetu. Djeca s povišenom temperaturom ili simptomima bolesti ne dolaze u školu. Roditelji koji dovoze djecu ne ulaze u školsku zgradu. Obavezno je nošenje preobuće za sve učenike i djelatnike, kao i dezinfekcija ruku na ulazu u školu.