Opet medalje za URT „Nexe Team” Našice
24/06/2020

U subotu, 20. lipnja 2020., s početkom u 21:44 sati, odnosno na sam početak ljeta, održan je prvi ljetni čakovečki cener ‘ČK10’. Utrka se sastojala od dvije trase, kraće od 5 kilometara i dulje od 10 kilometara te se trčalo u cijelosti po Čakovcu. Na utrci je sudjelovalo više od 500 trkača, a Nexe Team su na utrci od 10 km uspješno predstavljali Zdenko i Branka Grahovac.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAZanimljivost je da su se Zdenko i Branka prije odlaska u Čakovec priključili maratoncima na 3. memorijalnom ultramaratonu „Od velikog do malog Vukovara” te u spomen na sve poginule hrvatske branitelje zajedno s ostalim ultramaratoncima istrčali dionicu od 10 km na relaciji Orahovica – Voćin.

U isto vrijeme u Slavonskom Brodu održan je 3. Kross u Tvrđavi. Kross u Tvrđavi je utrka koja se održava na 4 i 8 km, a trči se kružno po travi. Ove godine je održan kao Pista edition zbog radova koji se održavaju u Tvrđavi. Na toj utrci su nastupile sestre Vesna Janković i Jasna Plemeniti. Vesna je osvojila treće mjesto i to za par sekundi u odnosu na drugoplasiranu dok je Jasna Plemeniti osvojila izvrsno peto mjesto.

 

27.06.2020. godine u Osijeku će se održati osječki „Ferivi” polumaraton na kojem će nastupiti brojni članovi URT „Nexe Team” Našice te će nakon istrčane utrke imati već tradicionalno druženje kao nagradu za istrčane kilometre.