Općina Đurđenovac financira radne bilježnice za sve učenike osnovne škole
12/07/2019

Danas je u Đurđenovcu u uredu načelnika Općine održana konferencija za novinare na kojoj su govorili načelnik Općine Đurđenovac Hrvoje Topalović i zamjenik ravnatelja OŠ J.J. Strossmayera Toni Markotić. Načelnik Topalović izvijestio je kako je Općina Đurđenovac donijela odluku o financiranju nabave radnih bilježnica za sve učenike osnovnih škola na području Općine Đurđenovac.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASANačelnik Općine Đurđenovac Hrvoje Topalović je, između ostalog, izjavio. “Donijeli smo odluku da ćemo u ovoj školskoj godini te i u idućim školskim godinama financirati nabavku radnih bilježnica za sve učenike osnovnih škola dok Ministarstvo prosvjete financira udžbenike. Također, Općina, zajedno sa županijom, sufinancira hranu za učenike u školskoj kuhinji te na taj način umnogome olakšava život i rad svim roditeljima školaraca. Sredstva za nabavu radnih bilježnica u iznosu 120.000,00 kn smo osigurali u proračunu Općine, a odluka je na sjednici Općinskog vijeća donesena jednoglasno.”

Zamjenik ravnatelja OŠ J.J. Strossmayera Toni Markotić je, zadovoljan suradnjom, rekao. “Ovim putem se zahvaljujem načelniku Općine Đuređenovac Hrvoju Topaloviću i Općinskom vijeću na ovoj velikoj pomoći te svim uključenim u odgojno – obrazovni proces u našoj školi. Ova vrijedna pomoć omogučit će još kvalitetnije učenje, a roditeljima naših učenika ostaviti dodatnog prostora za ispunjavanje dodatnih interesa svoje djece.”

Foto: arhiva i ustupljena fotografija

Pročitajte još