OGŠ Kontesa Dora vas poziva na upis u glazbenu školu ili glazbenu igraonicu
23/05/2020

OGŠ Kontesa Dora vas poziva da se elektronskim putem prijavite za polaganje prijemnog ispita za upis u 1. razred Osnovne glazbene škole. Djeca koja će u školskoj godini 2020./2021. pohađati 2., 3. ili 4. razred osnovne škole mogu pristupiti prijemnom ispitu (testiranje sluha, ritma i glazbenog pamćenja).

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAGlazbena škola prima iznimno velik broj učenika na odjel tambure, dok je broj učenika na odjelima klavira, gitare, violine, harmonike, klarineta, flaute, roga, trube i eufonija ograničen.

 

Online prijavnicu moguće je ispuniti u razdoblju od 18. svibnja do 2. lipnja 2020. (uključujući i 2.lipnja 2020.). Obavijest o terminu prijamnog ispita roditelji će dobiti telefonski ili putem e-maila u razdoblju od 3. do 5. lipnja 2020. Prijemni ispiti bit će organizirani 8., 9. i 10. lipnja 2020. godine, u prostoru OGŠ Kontesa Dora, uz pridržavanje preporučenih mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite. Prijavnici pristupite na sljedećem linku: https://kontesadora.hr/obavjesti/upisi-u-glazbenu-skolu-i-igraonicu ili www.kontesadora.hr.

Također, OGŠ Konteas Dora vas poziva da svoju djecu upišete u glazbenu igraonicu. Program igraonice uključuje osnove sviranja, pjevanja, slušanja glazbe, učenje brojalica, plesova, dječjih igara, osnove glazbene pismenosti, razvoj motorike i elemente muzikoterapije. Igraonica je namijenjena polaznicima 1. i 2. razreda redovite osnovne škole i održava se jednom tjedno u trajanju od jednog školskog sata. Sva su djeca dobrodošla, bez provjere glazbenih sposobnosti!

 

Upisi će se vršiti elektronskim putem. Obrazac prijavnice potražite na sljedećoj poveznici https://kontesadora.hr/obavjesti/upisi-u-glazbenu-skolu-i-igraonicu.

 

Ukoliko imate tehničkih problema prilikom slanja prijavnice, nazovite na 031/611-002 ili na mobitel 095/358-0808 i prijavnicu će ispuniti umjesto Vas. Iste brojeve možete kontaktirati i u slučaju nedoumica ili dodatnih pitanja. Sve ostale informacije o našoj školi možete saznati klikom na stranicu www.kontesadora.hr.

[TheChamp-FB-Comments]