OGŠ Kontesa Dora poziva Vas na upis u glazbenu školu
19/05/2020

Elektronskim putem prijavite se za polaganje prijemnog ispita za upis u glazbenu školu ili se izravno upišite u glazbenu igraonicu. Djeca koja će u školskoj godini 2020./2021. pohađati 2., 3. ili 4. razred osnovne škole mogu pristupiti prijemnom ispitu za upis u 1. razred glazbene škole. Na prijemnom ispitu provjeravat će se ritam, sluh i glazbenog pamćenja.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAOGŠ prima iznimno velik broj učenika na odjel tambure, dok je broj učenika na odjelima klavira, gitare, violine, harmonike, klarineta, flaute, roga, trube i eufonija ograničen. Za najmlađe, uzrast prvog i drugog razreda redovite osnovne škole, djeluje glazbena igraonica. Program igraonice uključuje osnove sviranja, pjevanja, plesova, dječjih igara, razvoj motorike i elemente muzikoterapije. U glazbenu igraonicu svi su dobrodošli bez prijemnog ispita.

 

Online prijavnicu za polaganje prijemnog ispita za upis u glazbenu školu ili upisnicu za glazbenu igraonicu pronađite na web stranici Kontesa Dora ili se informirajte telefonskim putem na broj telefona 031/611-002 ili mobitela 095/358-0808. Online prijavnice dostupne su od 18. svibnja do 2. lipnja 2020. godine.

 

Foto: arhiva