Održane Markovačke ljetne igre
22/07/2019

Markovačke ljetne igre

Preplatite se
TV Našice

Kao što smo mogli i očekivati, Markovačke ljetne igre prošle su i ove godine vrlo dobro, zanimljivo uz puno dobrih igara i pravog natjecateljskoj duha.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAIako ove godine nažalost nisu nastupile dvije ulice, predstavnici i ovih četiri koji su došli na ovo tradicionalno druženje je nedjeljno popodne provelo odlično. Kako smo saznali od organizatora, NK Željezničar, ove godine nisu došli predstavnici dviju ulica, a možda i zbog gustog rasporeda oko događanja prošlih dana, te godišnjih odmora, ove godine je bilo nešto manje ljudi, ali sve je prošlo ponovo onako kako ovo dugogodišnje druženje i traje.

Markovačke ljetne igre

Tako su se Markovčani ponovo natjecali u igranju malog nogometa, povlačenju užeta, štafete, piljenju drveta, skakanju u vreći, rušenje čunjeva i drugim starim igrama u kojima su uživali i naši stari. Ovo natjecanje svakako je jedan lijepi primjer kako jedno mjesto i ljudi koji žive u njemu mogu i dalje imati dobru zabavu, a da u nju nije uključena i tehnologija, računala, televizori i slično po svemu sudeći sve više ljude razdvaja nego spaja. Zbog toga, pozivamo i ljude iz drugih mjesta koja do sada nisu išla primjerom Markovca da se organiziraju i uživaju u pravom istinskom druženju kakva su sigurno prije bila puno češća nego danas.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji