Održana godišnja skupština Zajednice tehničke kulture Grada Našica
08/02/2020

U četvrtak, 6. veljače 2020. godine s početkom u 20,00 sati u svojim je prostorijama Zajednica tehničke kulture Grada Našica održala svoju redovnu izvještajnu godišnju skupštinu s uobičajenim dnevnim redom: raspravljanje i usvajanja izvješća za 2019. i donošenju planova za 2020. godinu. Skupštini nije mogao prisustvovati njen predsjednik jer je tog dana iznenada završio u bolnici pa su mu nazočni uputili želje za brzo ozdravljenje i oporavak.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAProšla godina je ocijenjena kao veoma uspješna i plodna, s mnogo aktivnosti kroz gotovo čitavu godinu. Kroz radionice u Centru tehničke kulture prošlo je preko 420 djece u školama što je doprinijelo i njihovim uspjesima na natjecanjima u djelatnosti tehničke kulture. Mnoge radionice prezentirane su i u javnosti prigodom raznih manifestacija koje se obilježavaju i održavaju u Gradu Našicama što pridonosi afirmaciji tehničke kulture među mladima te ujedno pridonosi i očuvanju tradicije bavljenja tehničkim znanjima.

Skupštini je nazočio g. Krešimir Kašuba, predsjednik Gradskog vijeća Grada Našica koji je veoma pozitivnim ocijenio rad i nastojanja Zajednice tehničke kulture i njenih članica, zahvalio im u ime Grada na sudjelovanju u raznim manifestacijama koje se organiziraju i provode te prezentiranju Grada i ovog kraja kroz tehničku kulturu i očuvanju njene tradicije.

Na kraju skupštine su podijeljena priznanja i nagrade a Aero klub i Foto video klub Našice su primili plakete povodom obilježavanja 40 godina od osnivanja i njihovog rada.Nakon skupštine, kako je to uobičajeno uslijedilo je druženje uz prigodan domjenak i osvježavajuća pića.

Foto: arhiva i ustupljene fotografije