Održan susret oldtimera
09/10/2018

U organizaciji Oldtimer kluba “Peti kotač” iz Brezika Našičkog u nedjelju je organiziran susret starodobnih vozila. Sve je počelo okupljanjem vozila i gostiju u Breziku Našičkom uz izložbu koja je počela u 9 sati. Izložba je trajala do 10 sati, a nakon toga je uslijedila vožnja gradom do Trga dr. Franje Tuđmana gdje su vozila bila izložena do 12 sati. Lijepo vrijeme i atraktivna vozila privukli su mnoštvo sugrađana. Zatim se kolona uputila prema centru Podgorača gdje su vozači i suputnici iznimno lijepo primljeni kod načelnika Gorana Đanića. Nakon okrijepe slijedila je vožnja do jezera Borovik gdje je organiziran ručak i program za sudionike uz podjelu prigodnih nagrada.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASANa susretima je bilo 56 sudionika iz klubova OTK “Stari sjaj” Vinkovci, OTK “Classic 99” Nova Gradiška, OTK “Požega”, OTK “Osijek”, OTK “Našice” te ostali pojedinci.

Na pomoći pri organizaciji iskreno se zahvaljujemo gradonačelniku Grada Našica gospodinu Josipu Miletiću i Gradu Našicama, gospodinu Franji Baričeviću i Mjesnom odboru Brezik, Općini Podgorač i načelniku Goranu Đaniću, “Našicecement” d.d., Našice, “City Caffe”-u i gospodinu Josipu Baričeviću te svima ostalim koji su pripomogli u organizaciji ovog susreta.