Održan stručni kolegij Uprave šuma podružnice Našice
03/03/2019

U poslovnom prostoru zgrade rasadnika “Gajić'”, u petak 01.03. 2019. održan je stručni kolegij UŠP Našice. Kolegiju su osim standardnog postava nazočili član Uprave društva Igor Fazekaš, direktor sektora za šumarstvo Krešimir Žagar, rukovoditelj informatičke službe Ivica Nikolić i voditelj UŠP Slatina Tomislav Baturina.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAOstvarena dobit od 13 mil. kuna je jedan od najboljih rezultata našičke uprave istakao je u svom izlaganju voditelj Vlado Keglević. U komentaru o izdvajanju UŠP Slatina iz našičke podružnice voditelj je iznio mišljenje da postoji realan prostor za uspješan rad obje uprave. U nastavku je pozvao kolege da kao najodgovornije ljude obje podružnice daju svoj doprinos u budućem rastu i razvoju šumarstva u ovom kraju.

Nakon izvještaja voditelja i rukovoditelja Odjela UŠ Našica o poslovanju UŠ za 2018 godinu podnešene izvještaje je pohvalio i nadopunio cjelokupnim izvješcem o poslovanju HŠ doo Zagreb direktor sektora za šumarstvo magistar Krešimir Žagar. U predstavljanju investicija HŠ direktor Žagar obavjestio je o velikom ulaganju koje predstoji, a namijenjeno je našičkoj podružnici. U prvom redu je milijunska investicija, odnosno linijia za iveranje drvne mase koja će se realizirati već krajem ovog mjeseca. U nastavku ulaganja je investicija u novu radnu jedinicu Rasadnik Gajić, i obnova dijela strojeva u Šumatransu. U nastavku rada, kolegiju se obratio Igor Fazekaš, član uprave društva koji je nazočne izvjestio o cjelokupnom poslovanju jednog od najvažnijih poduzeća u vlasništvj države. Na kraju izlaganja čestitao je našičkoj podružnici na odličnom rezultatu u 2018 godini i zaželio jednako dobru 2019 godinu.