Održan 7. Vukovar Open
26/11/2018

Održan 7. Vukovar Open

Preplatite se
TV Našice

Taekwondo klub Našice je u subotu 24.11. nastupio na 7. Vukovar Open-u u organizaciji taekwondo kluba „Otok” iz Otoka. Ovo natjecanje je od strane Hrvatskog taekwondo saveza određeno da bude kriterijski turnir za juniore te je medalja s ovog natjecanja bitna za konačan zbir i ukupan poredak na rang ljestvici juniora/ki.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAOvo natjecanje se već godinama organizira povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara, posvećen svim braniteljima i civilima stradalim u obrani Vukovara 1991. godine. 23.11. organiziran je prijem klubova kod Spomen doma hrvatskih branitelja gdje su odali počast i položili vijence na mjestima stradavanja branitelja i civila. Osim izaslanika klubova počast su odali i članovi Hrvatske juniorske reprezentacije među kojima je bila i naša članica Matea Begić.

Na natjecanju je nastupilo oko 270 natjecatelja iz 23 kluba, a taekwondo klub Našice nastupio je s 18 natjecatelja u borbama i Kick disciplini. U Kick-u Tena Ilona Jukić osvojila je zlatnu medalju i pehar za najbolju natjecateljicu i Ivan Vučemilović osvojio je srebrnu medalju.

U borbama u kategoriji mlađih kadeta do više žutog pojasa zlatne medalje su osvojili Jana Koljđeraj, Lara Falašta i Gabrijel Kuric, srebrnu medalju osvojio je Marin Pavlović, a brončanu medalju osvojili su Ana Šimić i Noa Rakić. a temelju ovih rezultata klub je osvojio pehar za 3. mjesto u borbama u kategoriji mlađih kadeta.

U kategoriji mlađih kadeta od više zelenog pojasa na dalje Petra Mohila osvojila je broncu. U juniorskoj kategoriji +68 kg Petra Mihalek osvojila je zlatnu medalju, dok je Matea Begić, koja je nastupila ispred Hrvatskog nacionalnog tima kao juniorska reprezentativka, osvojila srebrnu medalju.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji