Održan 1. Našice OPEN
04/06/2019

Preplatite se
TV Našice

U Našicama je u subotu održano prvo otvoreno natjecanje u Taekwondou, 1. Našice OPEN na kojem je nastupilo 194 natjecatelja iz cijele Hrvatske. Najviše je natjecatelja dakako bilo iz našičkog kluba jer ovo je bila idealna prilika da svi članovi nastupe i pokažu svoje vještine. Svečano otvorenje upotpunile su svojim nastupom članice Plesnog studio Shine te našičke mažoretkinje Dora, a svoju novu pjesmu predstavila je našička kantautorica Andrea Granat. Otvorenje je podržao i gradonačelnik Josip Miletić koji je svim natjecateljima poželio dobar uspjeh a Taekwonod klubu Našice čestitao na organizaciji ovog natjecanja.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA„Na turniru je nastupilo 194 natjecatelja iz 14 klubova s područja Zagreba pa prema Slavoniji. Kako je ovo prvi Open u Našicama, vrlo smo zadovoljni odazivom. Najveće bi mi zadovoljstvo bilo da ima još više natjecatelja, jer cilj nam je, ovim natjecanjem, popularizirati taekwondo.” – rekla je Ana Kalman, predsjednica kluba koja je prije turnira istaknula da se nada medaljama.

„Na turniru su sudjelovali svi klubovi sa područja Slavonije i nekoliko njih iz Zagreba, jer vikend je prepun natjecanja pa je dosta klubova podijeljeno na više njih. Budućnost taekwondoa u Našicama je pozitivna i svijetla, jer gospodin Branko Leš je pokretač taekwondoa u Hrvatskoj, a on je također dobio medalju časti. Ana je kao njegova učenica, preuzela ulogu trener i predsjednika, pa su Našice sad u sigurnim rukama i vjerujem da će njihovim zalaganjem i trudom klinci iz Našica ostaviti trag u taekwonou.” – rekla je Mihaela Štrok, glavna tajnica Hrvatskog taekwondo saveza.

Nakon provedenog natjecanja, sa osmijesima na licima mladi sportaši vratili su se svojim klubovima, a našički se već počinju pripremati za sljedeći OPEN.

Rezultati:

Borbe:

Zlato – Petra Mohila, Matea Orešković + Najbolja seniorka, Lovro Knežević, Petra Kniha, Karla Kapetanović, Patrik Ferčec

Srebro – Sara Špoljarić, Dino Bortek, Gabrijel Kuric

Bronca – Noa Rakić, Petar Švenda, Tena Ilona Jukić, Ana Šimić, Petra Mihalek

Forme:

Zlato – Tena Ilona Jukić, Edi Stipanović, Sara Špoljarić, Petra Mihalek

Srebro – Niko Nogić, Julia Barišić, Pavle Ergović

Bronca – Marija Vučemilović, Iva Gajić, Mila Barišić, Dominik Dakić, Ivan Drgalić

Kick:

Zlato – Petra Kniha, Tena Ilona Jukić, Petra Mohila + Naj Kick Ženski,

Srebro – Ivan Rukavina, Lana Knežević, Tena Nađ

Bronca – Petar Švenda, Marin Pavlović, Lora Lijić, Jana Koljđeraj, Petra Nogić, Dora Knežević

Ukupni poredak klubova

  1. Našice
  2. Sajnami
  3. Slatina
  4. Velika
  5. Maksimir

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji