Održan 8. Jakovlje kup
20/05/2019

Održan 8. Jakovlje kup

Preplatite se
TV Našice

U subotu 18. 5., održan je 8. Jakovlje kup koji je i ove godine razveselio sve sudionike. Mjesto i klub u kojem se osjećate kao doma i najljepša dvorana ostavili su odličan utisak na natjecatelje. Jakovlje kup organiziran je od strane Taekwondo kluba Jakovlje i pod visokim pokroviteljstvom predsjedice RH gđe Kolinde Grabar Kitarović. Natjecanje se održavalo u borbama, formama i KICK-u. TK Našice nastupio je s 25 natjecatelja u 3 discipline – borbe, KICK i forme. Pod vodstvom trenera Ane Kalman, Lucije Kotromanović i Branka Leša te pomoćne trenerice Matee Begić članovi su osvojili 25 medalja i 4 pehara.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAU borbama Lara Falašta i Petar Švenda su osvojili zlato, srebro su osvojili Petra Mohila, Petra Kniha, Karlo Strapač, Luka Švenda i Sara Špoljarić koja je ujedno bila i najveće iznenađenje turnira jer je u polufinalnoj borbi pobijedila crni pojas te si osigurala nastup u finalu gdje ju je zaustavila iskusnija protivnica. Broncu su osvojili Tena Ilona Jukić, Jana Koljđeraj i Gabrijel Kuric.

U formama zlato je pripalo Teni Iloni Jukić, Pavletu Ergoviću i Sari Špoljarić, srebro osvajaju Niko Nogić te Iva i Ana Gajić, a broncu Mila i Julia Barišić.

U KICK-u prvo mjesto osvajaju Petar Švenda i Tena Ilona Jukić, drugo Ante i Matej Kovačić, Lora Lijić i Dora Knežević, a treće mjesto i srebrna medalja pripala je Petri Knihi.

Zbrojem rezultata i pojedinačnim bodovima klub je osvojio pehar za 1. mjesto u KICK-U, za 1. mjesto u formama, za 1. mjesto u borbama u Limač kategoriji i pehar za 2. mjesto u ukupnom poretku klubova. Klub je izrazito ponosan na ovaj uspjeh te nastavlja sa pripremom i organizacijom 1. Našice Opena.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji