Održan 10. Vatrogasni kup “Matković – Ivić”
10/09/2018

U Našicama dana 08.09.2018. godine, održan je tradicionalni vatrogasni memorijalni kup pod nazivom “Matković – Ivić”. Natjecanje su organizirali Dobrovoljno vatrogasno društvo Našice, a u sklopu manifestacije “Dani slavonske šume” u velikom Našičkom parku.

Na natjecanju za odrasle sudjelovalo je 17 ekipa iz Hrvatske, a natjecalo se na jednoj stazi s po jednom izvedenom vježbom, bez štafetne utrke. Ove godine kiša nije uspjela pokvariti natjecanje, te su sve ekipe imale iste uvjete za izvođenje vježbi. I ovaj Vatrogasni kup je posjetilo preko 200 vatrogasaca iz lijepe naše, a nekoliko tisuća ljudi posjetilo je park i pogledalo ovo zanimljivo natjecanje.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASANatecanju su bili prisutni: predsjednik Vatrogasne zajednice Osječko – baranjske županije Nikica Mužević, predsjednik Vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić, zamj. zapovjednika Vatrogasne zajednice Našice Zlatko Vinković, predsjednik DVD-a Našice Zvonimir Ljubljanović te zapovjednik VZ Našice i DVD Našice Aleksandar Ljubljanović.

Rezultati su sljedeći po kategorijama:

članice “B”: 1. mjesto DVD Stipanovci, 2. mjesto DVD Virovitica, 3. mjesto DVD Vodovod Osijek

članice “A”: 1. mjesto DVD Zoljan

članovi “B”: 1. mjesto DVD Donja Motičina, 2. mjesto DVD Solin, 3. mjesto DVD Virovitica

članovi”A”: 1. mjesto DVD Mladost – Kaštel Sućurac, 2. mjesto DVD Solin, 3. mjesto DVD Virovitica

I ovim putem želimo svima zahvaliti koji su nam pomogli doći i uveličati ovaj naš vatrogasni kup. Članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva Našice, upućuju iskrene čestitke svim ekipa na osvojenim mjestima. Kup svoj naziv duguje preminulom dugogodišnjem predsjedniku DVD-a Našice gosp., Branku Matkoviću, i rano preminulom dopredsjedniku društva gosp. Branku Iviću. Veliki i dugi niz godina predsjednik i dopredsjednik su se zalagali za rad u društvu te njegovo poboljšanje, a bili su i aktivni u svim područjima unutar društva.

[TheChamp-FB-Comments]