Održan 16. Adidas Maksimir kup 2018.
10/12/2018

Održan 16. Adidas Maksimir kup 2018.

Preplatite se
TV Našice

Ove subote Taekwondo klub Našice nastupio je s 27 natjecatelja na 16. Adidas Maksimir kupu koji se održao u dvorani Sutinska Vrela u Podsusedu u Zagrebu. TK Maksimir slavio je 40 godina kluba te je tom prilikom darivao prijatelje kluba između ostalih darivao je i naše trenere Branka Leša i Anu Kalman. Natjecanje su otvorili članovi elitne postrojbe ATVP sa demonstracijom samoobrane.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASANatjecanje je bilo organizirano u borbama, formama i kick-u, a na njemu je nastupilo oko 500 natjecatelja iz Hrvatske, Mađarske, Ukrajine i BIH.

Pod budnim okom trenera Maria Anđelića ekipa kick-a osvojila je 10 medalja i to 3 zlata, 2 srebra i 5 bronci. Na temelju osvojenih medalja u ukupnom poretku od 17 klubova taekwondo klub Našice osvojio je 1. mjesto u ukupnom poretku, a Petra Mohila proglašena je najboljom natjecateljicom sa najvećim brojem udaraca u kick-u.

Branko Leš vodio je ekipu formaša koji su nastupali u A i B kategoriji te su osvojili 4 medalje i to 1 zlato, 2 srebra i 1 broncu. Upravo su te medalje osigurale da TK Našice zauzme 3. mjesto u ukupnom poretku klubova u “B” kategoriji u formama.

I na kraju naša trenerica Ana Kalman, zajedno s pomoćnim trenericama Mateom Begić i Majom Hodanovac vodila je borbenu ekipu u juniorskoj i kadetskoj kategoriji i u maloj olimpijadi. U borbama je osvojeno 2 zlata, 2 srebra i 5 bronci.

Na kraju natjecanja zbrojem svih medalja u sve 3 discipline Taekwondo klub Našice zasluženo je zauzeo i osvojio pehar za 2. mjesto u ukupnom poretku od 41 kluba.

Na ovomje natjecanju Taekwondo klub Našice osvojio 6 zlata, 6 srebra i 11 bronci, pehar za 1. mjesto u kick-u, pehar za 3. mjesto u “B” Formama i 2. mjesto u ukupnom poretku svih klubova na natjecanju. Iskrene čestitke na osvojenim medaljama, peharima i na rezultatu!

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji