Održan 21. Memorijalni stolnoteniski turnir „Zlatko Repinc Cerin“
18/03/2018

Održan 21. Memorijalni stolnoteniski turnir „Zlatko Repinc Cerin“

Preplatite se
TV Našice

U subotu u društvenom domu Lila održan je 21. Memorijalni stolnoteniski turnir „Zlatko Repinc Cerin“. Turnir je organizirao Mjesni odbor Lila uz podršku Udruge žena „Lila“, NK „Lila“, DVD Lila i pod pokroviteljstvom Grada Našica. Turnir se igra u spomen na prerano preminulog hrvatskog branitelja Zlatka Repinca.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAPrije početka turnira intonirana je državna himna i održana minuta šutnje za sve poginule hrvatske brnitelje.

Održan 21. Memorijalni stolnoteniski turnir „Zlatko Repinc Cerin“

Sve sudionike turnira u ime organizatora pozdravila je Tanja Fruk predsjednica Mjesnog odbora Lila, a u ime Grada Našica pozdravio je i zaželio im puno uspjeha u natjecanju gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić.

Gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić

Na turniru se natjecalo dvadesetak igrača raznih kategorija, a svi zajedno su uživali i u zajedničkom druženju nakon turnira.

Kod najmlađih bio je najuspješniji Benjamin Lamot, drugi je bio Borna Fruk, dok je treće mjesto zauzeo Niko Lamot.

Domaći igraći i mjesta su sljedeća: Prvi je bio Tonij Fruk, drugi Josip Vuzem, a treći Dražen Ganzberger. Kod profesionalaca najbolji je bio Igor Androš iz Feričanaca, drugi Tomas Beer, a treći David Ferčec iz Lile.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji