Očito je puhao jak vjetar ovih dana??? Il je nekome bilo stvarno dosadno???
22/04/2019

Nakon subote, obično dolazi nedjelja, dan za jutarnju šetnju ili druge aktivnosti, uglavnom vezane za obitelj i odmor. Tako su neki od naših sugrađana i ove nedjelje odlučili malo protegnuti noge i prošetati se našim najljepšim Velikim parkom.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAA kad tamo, cijeli park je očito „zahvatilo takvo nevrijeme” koje je poštedjelo svaki listić na grani, ali klupe, ograde i slično to nije preživjelo. Da, znam da će sada mnogi reći kako kod nas nisu najavljeni tako orkanski udari, ali što oni znaju. Pa valjda ove klupe to najbolje pričaju i nisu same od sebe završile u jezeru ili po drugim dijelovima parka?!

Šalu na stranu, ukoliko je nekome stvarno do šale, očito je pojedincima bilo jako dosadno te je svoju snagu iskoristio na nekoliko drvenih klupica i ograda. Znamo kako to nije prvi put da se ovako što događa, ali vjerujemo kako bi ovakve stvari trebalo sankcionirati, jer dok drugi pokušavaju nešto učiniti ljepšim, drugi idu u posve drugu krajnost i to uništavaju. Vjerujemo kako je opet kumovao pri tome alkohol i previše slobodnog vremena, ali to svakako nije opravdanje za ovakve, u najmanju ruku budalaštine.

Eto toliko za sada, za ovaj prvi dan u novom tjednu.

Foto: Čitatelj TV Našica

Pročitajte još