Obilježen Dan našičkog sporta – Rikša iz radionice “Felga” posebno zanimljiva
06/09/2020

Uz sve epidemiološke mjere, u sklopu 20. Dana slavonske šume, danas je održan tradicionalni Dan našičkog sporta. Veliki broj sportskih udruga i klubova predstavili su svoj rad i aktivnosti koje provode sa svojim članovima. Tako su sugrađani mogli vidjeti članove Taekwondo kluba Našice i Karate kluba Nexe Našice, polaznike škole nogometa NK NAŠK, škole košarke Košarkaškog kluba Našice, Ženski odbojkaški klub Našice te šahistice i šahiste Šahovskog kluba Slavonac Našice, Udruge starih športova “Slavonac” Našice i Stolnoteniskog kluba Našice kao i članove URT “Nexe Team” Našice te Biciklističkog kluba Našice.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAU prisustvu direktora Turističke zajednice Grada Našica Srečka Perkovića mnogobrojne sportaše i njihove trenere te brojne sugrađane pozdravio je predsjednik Sportske zajednice Grada Našica Nikola Antolović kao i našički gradonačelnik Josip Miletić.

“Lijepo je danas biti na središnjem gradskom trgu gdje su se brojni mladi sportaši okupili na Dan našičkog sporta. Ovim putem bih im se želio zahvaliti na svemu što su učinili u prethodnoj godini te na izvrsnim rezultatima, a također se zahvaljujem i trenerima te roditeljima. Grad financijskim sredstvima i ovakvim događanjima potiče mlade da se što više bave sportom. S obzirom na to da sutra počinje nova školska godina želim svim učenicima mnogo uspjeha i puno zdravlja, a siguran sam da ćemo zajedno prebroditi sve nedaće vezane uz situaciju s koronavirusom. Još jednom čestitke svima i puno sreće u narednom razdoblju.” – izjavio je gradonačelnik Josip Miletić.

 


[TheChamp-FB-Comments]