Obilježavanje Hrvatskog olimpijskog dana
10/09/2019

Obilježavanje Hrvatskog olimpijskog dana

Preplatite se
TV Našice

Povodom Hrvatskog olimpijskog dana našički vrtićanci i djelatnici Dječjeg vrtića Zvončić prošetali su gradom u bijelim majicama sa ciljem promicanja sportskih aktivnosti. Našim vrtićancima priključio se i gradonačelnik grada Našica, Josip Miletić, koji je pozdravio polaznike i odgajateljice. Pohvalio ih je i podržao u njihovom promicanju sportskih aktivnosti te i sam pozvao na bavljenje sportom.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA“Drago mi je da su naši vrtićanci odvojili svoje slobodno vrijeme povodom ovog dana, kada potičemo djecu na aktivno bavljenje sportskim aktivnostima. Zahvaljujem se njihovim odgajateljicama i ravnateljici vrtića na kontinuiranom i marljivom radu te stalnim aktivnostima kojima podižu i nivo kvalitete u našem gradu, a prije svega što obrazuju naše vrtićance da budu dobri, vrijedni i marljivi. Ovo je jedna lijepa tradicija koja se nastavlja već godinama.” – rekao je Josip Miletić, gradonačelnik grada Našice.

Ravnateljica Dječjeg vrtića Zvončić, Snježana Kanđera, zahvalila se gradonačelniku na pozdravima te je dodala da se djeca u vrtiću svakodnevno bave sportom.

“Mi kontinuirano prenosimo aktivnosti u našem vrtiću tijekom cijele pedagoške godine. Vrlo smo pažljivi što se toga tiče, a u našim prostorima i izvan njih svakodnevno se angažiramo za takve aktivnosti. Bavljenje tjelesnim aktivnostima izuzetno je važno za cjelokupni psihofizički razvoj naših polaznika. Današnji dan je poseban jer se obilježava na razini cijele Hrvatske, a polaznici i radnici Dječjeg vrtića Zvončić tradicionalno su prošetali gradom noseći transparente iz kojih se vidi zašto smo danas vani. Plan je bio otići u veliki park, ali zbog rose i blata premjestili smo aktivnosti u dvorište vrtića.” – rekla je Snježana Kanđera te je naglasila važnost razumijevanja dječjih želja i potreba od strane roditelja tako da se djeca trebaju baviti sportom prema vlastitim afinitetima i mogućnostima.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji