Obilježavamo Svjetski dan zdravlja bez novooboljelih
07/04/2020

Ovog lijepog i sunčanog jutra stiže nam dobra vijest iz OŽB-a. Danas se obilježava Svjetski dan zdravlja, a kako nam javljaju u našičkoj bolnici se obilježava bez novo oboljelih od koronavirusa.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAKako nam je rekao dr. Hrvoje Šimić nemamo novo oboljelih i ostajemo na 4 od prije zaražene osobe na našem području. Kod hospitaliziranog pacijenta vidno je poboljšanje labaratorijske i kliničke slike. Tri pacijenta u kućnoj samoizolaciji se i dalje osjećaju dobro. U našičkoj bolnici ukupno je uzeto 55 uzoraka, a tjekom jučerašnjeg dana poslano je novih 5 uzoraka na analizu i čeka se njihov rezultat.

“Prilikom obilježavanja Svjetskog dana zdravlja želimo ukazati javnosti na važnost i vrijednost zdravstvenog sustava u cjelini. Važnost zdravstvenih djelatnika, ulaganje u prostore, opremu i kadrove je na visokoj razini i u ovakvim trenutcima je najbolje vidljivo kolika je vrijednost zdravstvenih sustava te njegova kvaliteta i dobra opremljenost.” – rekao je dr. Hrvoje Šimić.

Pročitajte još