Obavijest učenicima i roditeljima o početku nastave u OŠ kralja Tomislava Našice
03/09/2020

U ponedjeljak 7. rujna 2020. počinje nastava za sve učenike Osnovne škole kralja Tomislava Našice. Zbog epidemiološke situacije nastava će se odvijati u turnusima na sljedeći način: učenici od 1. do 4. razreda, kao i učenici posebnih odjela i posebne odgojno – obrazovne skupine idu u školu prema redovnom rasporedu, a učenici od 5. do 8. razreda nastavu će pohađati u kombinaciji nastave u školi i nastave na daljinu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASATijekom prvog tjedna nastava će biti organizirana prema posebnom rasporedu kako bi učenici mogli preuzeti udžbenike te kako bi se učenike upoznalo sa sigurnosnim mjerama za boravak u školi i oko nje za vrijeme trajanja epidemije COVID-19.

 

U ponedjeljak 7. rujna 2020. u školu dolaze učenici prvih i petih razreda te učenici posebnih razrednih odjela i posebne odgojno – obrazovne skupine prema odgovarajućim smjenama. Od utorka 8. rujna 2020. u školu kreću svi učenici razredne nastave, a učenici predmetne nastave izmjenjivat će se u školi kako bi se izbjeglo miješanje skupina različitih razrednih odjela. Šesti razredi trebaju doći u školu u utorak, sedmi razredi u srijedu, a osmi razredi u četvrtak prema odgovarajućim smjenama.

 

B smjena kreće u školu prijepodne (početak u 8.00 sati), a A smjena poslijepodne (početak u 13.30 sati). Prijevoz će biti organiziran, a učenici putnici trebaju čekati autobuse na svojim stajalištima u uobičajeno vrijeme uz obavezno nošenje maski u autobusu.

 

U Područnoj školi Gradac nastava počinje u ponedjeljak 7. rujna 2020. u prijepodnevnoj smjeni. U Područnoj školi Markovac nastava počinje u ponedjeljak 7. rujna 2020. za učenike prvog razreda te od utorka 8. rujna za sve ostale učenike. Prvi i treći razred prijepodne, a drugi i četvrti razred poslijepodne. U Područnoj školi u Velimirovcu nastava počinje u ponedjeljak 7. rujna 2020. za učenike prvog razreda te od utorka 8. rujna za sve ostale učenike. Za sve razredne odjele u PŠ Velimirovac nastava se odvija u prijepodnevnoj smjeni.

 

Sve informacije možete pronaći na mrežnoj stranici škole http://os-kralja-tomislava-na.skole.hr/ ili ih dobiti na telefon 615-271 te putem elektroničke pošte ured@os-kralja-tomislava-na.skole.hr.

 

Svim učenicima i učiteljima želimo sretan i uspješan početak nove školske godine.