Obavijest roditeljima učenika od 1. do 4. razreda o početku nastave
22/05/2020

Od ponedjeljka 25. svibnja 2020. nastavlja se nastava u školi za sve učenike od 1. do 4. razreda u matičnoj i svim područnim školama. Nastava će biti organizirana za učenike A smjene od 8 do 11 sati te za učenike B smjene od 8.30 do 11.30 sati. Učenici putnici trebaju čekati autobuse na svojim stajalištima oko pola sata prije početka nastave.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA 

Svaki dan prije dolaska djece u školu roditelji su im dužni izmjeriti temperaturu te ih u slučaju povišene temperature nikako ne slati u školu. Djeca s problemima respiratornog sustava te djeca sa simptomima bolesti uzrokovane virusom COVID-19 trebaju ostati kod kuće. Takva djeca mogu se u nastavu uključiti naknadno.

 

Škola će osigurati sve uvjete za boravak djece u školi u skladu s uputama dobivenim od Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i preporukama Ministarstva znanosti i obrazovanja. Pri ulasku u školu obavezna je dezinfekcija ruku, a roditelji koji dovode djecu u školu ne smiju ulaziti u školsku zgradu. Ukoliko roditelji zbog objektivnih ili subjektivnih razloga i dalje ne žele slati djecu u školu, molim da o tome obavijeste svoje razredne učiteljice.

Pročitajte još