Uskoro će obnovljeni dio Radićeve ulice zasjati u novom ruhu
16/10/2019

Pri samom je završetku prva faza obnove Radićeve ulice u Našicama, jedne od važnih prilaza gradu, dok je obnova dijela Tavanačke ulice, koja se nadovezuje na nju, završila još ranije. Zadnje radove na ovoj lokaciji obišao je gradonačelnik Josip Miletić, pročelnik Ureda gradonačelnika Goran Blagojević i pročelnik Upravnog odjela za investicije i prostorno planiranje Ivano Majer.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA„Radovi na Radićevoj ulici pri samom su kraju, i to na području od Ulice Vatroslava Lisinskog do Školske ulice. Uvjeren sam da će ova investicija vrijednosti oko 3 milijuna kuna, na očigled svih podići standard grada, ali i ljudi koji ovdje žive te svih prolaznika. Važno je napomenuti da će se početkom iduće godine, odnosno ljepšeg vremena, nastaviti radovi na obnavljanju drugog dijela Radićeve ulice. Na ovome moram zahvaliti izvođaču radova Osijek – Koteksu, svima koji su sudjelovali u tehničkim rješenjima, kao i u radu na ovom gradilištu. Posebne zahvale ipak upućujem sugrađanima i stanovnicima Radićeve ulice na njihovom strpljenju.” – rekao je gradonačelnik Josip Miletić i dodao da će kroz nekoliko dana baš svi radovi biti završeni, te da će ulica zasjati u novom ruhu, baš onako kako su to i željeli.

Sljedeći korak je sadnja stabala i ostalog zelenila sukladno odlukama koje su donesene, zbog estetskog, ali i ekološkog razloga.Kako je najavljen i nastavak obnove, gradonačelnik se zahvalio Županijskoj upravi za ceste zajedno s ravnateljem Tihomirom Glavašom, te županom Ivanom Anušićem koji su ovu investiciju potaknuli sa gotovo 50% sufinanciranja, što će se nastaviti i u budućim radovima.

 

Pročitajte još