Nova godina, novi počeci, novi Sajam vjenčanja!
12/01/2020

Sajam vjenčanja pripremio je za sve buduće mladence i ljubitelje vjenčanih manifestacija bogat dvodnevni program 18. i 19. siječnja u trgovačkom centru Portanova.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASASajam već treću godinu za redom pomaže Udruzi obitelji djece s autizmom „DAR“ iz Osijeka. Uz pomoć izlagača i posjetitelja na Sajmu vjenčanja u Osijeku, te kupnjom dobrotvorne srećke, prikupit će se što više sredstava za pomoć Udruzi i pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o problemima s kojima se susreću djeca s autizmom i njihovi roditelji.

Posebna je poslastica dobrotvorna gala revija na kojoj će poznati Slavonci i Slavonke – glumice Ivana Vukićević i Petra Cicvarić, nogometaš Aljoša Vojnović, dogradonačelnica grada Osijeka Žana Gamoš, pjevač grupe Vigor Mario Roth, kondicijski trener Marko Kutleša, glazbenici Nera Mamić i Matej Podgoršćak te kantautorica Aklea Neon u subotu, 18. siječnja, u 18 sati u TC Portanova prošetati pistom, u vjenčanim i večernjim haljinama i odjelima, te pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o problemima djece s autizmom.

[TheChamp-FB-Comments]