Novi način upisa u Dječji vrtić Zvončić Našice
24/04/2020

S obzirom  na okolnosti, vezano za COVID-19, nužnost distanciranja i zaštite zdravlja svih sudionika upisnog postupka, od roditelja do radnika vrtića, upisi u Dječji vrtić Zvončić Našice će se ove godine realizirati na nešto drugačiji način.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASANa stranici www.vrtic-nasice.hr nalazi se Zahtjev za upis u 2020./21. godinu i Obrazac za podatke o djetetu. Potrebno ih je skinuti, ispuniti i sa svom ostalom potrebnom dokumentacijom, koja je navedena u Zahtjevu, poslati poštom kako bi se izbjegao rizik direktnog kontakta.

 

S obzirom da je u 2020./21. pedagoškoj godini planirano formiranje dvije odgojno – obrazovne skupine primarnog programa u dnevnom trajanju 4-6 i 7-10 sati u područnom vrtiću u Jelisavcu, pozivaju se roditelji iz Jelisavca i okolnih mjesta, čija djeca su do sada pohađala kraći program predškole, da se također jave na upis kako bi se vidjelo koliko je roditelja zainteresirano, odnosno koliko bi ih dovodilo svoju djece u Jelisavac. Upisivat će se djeca od navršene 3. godine do polaska u osnovnu školu. Upisi će se obaviti također i u područnim vrtićima u Podgoraču i Donjoj Motičini. U Podgoraču će biti upisi jedne skupine primarnog programa i jedne skupine programa predškole, dok će se u Donjoj Motičini upisivati jedna skupina primarnog programa.

 

Pozivaju se svi roditelji čija djeca su predškolski obveznici, s područja Općine Našice, da prijave na upis svoju djecu, predškolske obveznike. Program će biti realiziran u trajanju od 250 sati, po jednoj skupini. Mjesta obuhvaćena ovim programom su i Velimirovac, Brezik, Markovac, Vukojevci, Makloševac, Ceremošnjak, Granice, Našice, Martin, Zoljan, Gradac, Londžica.

 

Ravnateljica vrtića Snježana Kanđera rekla je kako su roditelji zadovoljni ovakvim načinom upisa, poželjela je svima dobro zdravlje te neka svi ostanu snažni i odgovorni u izazovu kroz koji zajednički prolazimo.