Oprez! Nove prevare putem interneta
08/01/2019

Oprez! Nove prevare putem interneta

Preplatite se
TV Našice

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske tijekom prosinca 33-godišnjak je u Osijeku putem internet oglasnika dogovorio prodaju glazbenog pojačala s nepoznatom osobom u Zagrebu. Počinitelj mu je poslao fotografiju potvrde o uplati nekoliko tisuća kuna te mu je 33-godišnjak poslao pojačalo, nakon čega je utvrdio da mu novac nije nikada uplaćen. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA 

Odvezao otključani auto

U noći s 3. na 4. siječnja nepoznati je počinitelj ušao u otključano vozilo parkirano u Ulici Matije Gupca u Belišću. Ključevima koji su se nalazili u vozilu pokrenuo je vozilo te se udaljio u nepoznatom pravcu. Vlasniku je nastala materijalna šteta od više tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Izorali ručnu bombu

U prijepodnevnim satima 7. siječnja, prilikom obrade tla u polju kod mjesta Suza djelatnici baranjske tvrtke traktorom su izorali ručnu bombu iz Drugog svjetskog rata. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu uništio je bombu na mjestu pronalaska.

 

Prometne nesreće u protekla 24 sata

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća, koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Tri su se dogodile na području Osijeka, a po jedna na područjima Baranje i Našica.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji