Nova pobjeda našičkih odbojkašica
08/04/2019

Nova pobjeda našičkih odbojkašica

Točno u podne počeo je susret mladih ekipa ova dva Kluba u dvorani vinkovačke Gimnazije. U prvih deset poena utakmice bilo je vidljivo u kojem pravcu će se stvari razvijati. Napadačkim servisom, čvrstim blokom, kvalitetnom obranom te efikasnim kontranapadom našičanke su ostavile domaću ekipu u prvom setu na samo 14 poena.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASADrugi je set odigran furiozno tako da se domaće igračice nisu uspjele snaći niti pronaći odgovor na igru gostiju. Sve igračice s klupe ušle su u igru i postizale poene jednako kao i početna postava. Vinkovčanke su ostale na samo 6 poena. Tek u trećem setu proradile su dvije najbolje napadačice domaćih, a sve je trajalo do 14:14. Iako u kombiniranom sastavu, našičanke prihvaćaju izazov i podižu razinu igre što rezultira prvom set – meč loptom na 24:17. Vinkovčanke uspijevaju rezultatski ublažiti ovaj set na 20:25.

Osvojenim bodovima ŽOK Našice se pomakao s 3. na 2. mjesto prvenstvene ljestvice.

Pohvala igračicama za ozbiljan pristup, borbu za svaku loptu i kvalitetu prikazane igre! Posebnu zahvalu zaslužuju stalne navijačice, pratiteljice i pomagačice na svim utakmicama!

Liga za plasman od 1. – 6. mjesta, 8. kolo

ŽOK Vinkovci II – ŽOK Našice II 0:3

(14:25, 6:25, 20:25)

[TheChamp-FB-Comments]