Nova pobjeda MNK „Našice”
20/11/2018

Nova pobjeda MNK „Našice”

Preplatite se
TV Našice

Jučer je nastavljen odličan niz MNK “Našice” i to pobjedom protiv MNK “Vinkovci” rezultatom 9:1. Epitet derbija kola kojeg je ova utakmica ponijela je bio sve samo ne to. Uvjerljiva pobjeda protiv pomlađene ekipe MNK “Vinkovci” koja nije mogla parirati našim dečkima ovog puta!

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAUtakmica je riješena vrlo brzo, nije bilo neizvjesnosti i borbe kao inače kad su u pitanju ova dva suparnika. U nedostatku istoga, gledatelji su ipak mogli uživati u lijepim potezima te još ljepšim pogocima kojih nije nedostajalo – otvorio je Pinter prekrasnim pogotkom, nastavio Tomić, a zatim na scenu stupa Purgar sa dva odlična gola, nakon toga zabili su Hovanjec i Amidžić dva puta, a završili Tomić i Purgar novim pogotcima. Gosti su uspjeli zabiti počasni gol u posljednjim sekundama utakmice. Također zahvala i gledateljima kojih se skupilo u lijepom broju!

U dosadašnjih 6 kola malonogometaši imaju isti broj pobjeda, a u idućem kolu MNK “Našice” odlazi u goste u Županju kod MNK “Futsal Olimpijac” gdje će pokušati nastaviti izvrsnu seriju.

Strijelci za MNK “Našice”: Purgar 3, Amidžić i Tomić 2, Hovanjec i Pinter 1

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji