Nositelj HDZ-ove liste na izborima za Europski parlament Karlo Ressler posjetio Našice
23/04/2019

Povodom izbora za Europski parlament, danas je, prvog dana kampanje u Našice došao Karlo Ressler, nositelj liste HDZ-a. Nekoliko sati prije, Karlo je obišao Osijek, a kako ga mnoge uspomene vežu za naš grad, jedno od prvih mjesta u kampanji koji je želio posjetiti su bile upravo Našice.

U centru grada Našica ispred Doma kulture Karla je uz mnogo simpatizera i prijatelja, dočekao gradonačelnik Josip Miletić, dok je na okupljanje i došao i župan Ivan Anušić koji je također želio dati potporu kandidatu Karlu Ressleru. Dobro je poslužilo i lijepo vrijeme, pa se okupio i veliki broj sugrađana koji su odlučili doći u centar grada i dati podršku HDZ-ovom kandidatu, popričati s njim te se fotografirati s njim.

Na kraju posjeta, Karlo Ressler i većina okupljenih učinila je zajedničku fotografiju ispred dvorca Pejačević, te na ovaj način pokazala povezanost Našica, Hrvatske i Europske unije.

Za Našice me puno toga veže i stvarno mi je drago da ću uskoro moći još više pomoći

„Iznimno sam sretan i drago mi je da smo našu kampanju započeli upravo u Našicama i u Osječko – baranjskoj županiji. Voditi ćemo pozitivnu i afirmativnu kampanju, a želja nam je predstaviti sve konkretne prednosti članstva u Europskoj uniji. Upravo je u Osječko – baranjskoj županiji i u Našicama već puno toga napravljeno, pa me sve to istinski veseli, jer znam kako ovdje radi stručan i odgovoran tim, na čelu s gradonačelnikom Josipom Miletićem. Preko 90 milijuna kuna planira se ugovoriti za obnovu dvorca, a planovi su i puno širi i to ne samo za obnovu kulturne nego i prirodne baštine Grada Našica. Isto tako, drago mi je vidjeti mnoga poznata lica, jer sam blisko povezan s Našičanima i to od djetinjstva kada sam bio u posjetu bake i djeda. Naravno i dalje dolazim u Našice i to ovoga puta i poslovno gdje se susrećem s gradonačelnikom kojem i ovom prilikom želim zahvaliti, jer uz stručne ljude uspijeva iskoristi sav potencijal članstva u Europskoj Uniji. Uspio je pokrenuti određene stvari, uspijeva napraviti razliku koji i mi želimo pokazati i na ovim izborima. Želja nam je pokazati razliku između onih koji mogu povezati lokalnu, nacionalnu i europsku razinu, jer je u tako složenim sustavima to upravo i presudno. Upravo na taj način se može pokazati kako to nisu izbori samo za EU parlament nego su ovo hrvatski izbori gdje se odlučuje i o hrvatskim nacionalnim interesima, ali i ono što je još važnije kako žive i građani i Grada Našica svakoga dana. Uvjeren sam kako možemo pokrenuti optimizam i raditi promjene bez obzira na poteškoće i izazove koji se događaju kako u Hrvatskoj, ali i u diljem Europe. Vjerujemo u Hrvatsku, Europu i Slavoniju.” -rekao je među ostalim Karlo Ressler nositelj HDZ-ove liste na izborima za Europski parlament.

Pročitajte još