NK “Omladinac” Niza novi član 2. ŽNL Našice
18/06/2019

NK "Omladinac" niza novi član 2. ŽNL Našice

Preplatite se
TV Našice

U nedjelju u Nizi je odigrana uzvratna nogometna utakmica Kvalifikacija za popunu 2. ŽNL Našice. Zbog nevremena sa tučom koje se bilo obrušilo nad Nizom i okolicom utakmica je kasnila 15-tak minuta. Utakmica je završila kao i prva – 3:1 u korist NK „Omladinac” Niza.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAStrijelci su bili Filip Kuzminski u 13 minuti, Mihael Mihić u 53, te Silvester Misbrener u 75 minuti, a za goste strijelac je bio Alen Bračun u 89 minuti. Obje utakmice odsudila je sudačka trojka Matija Horvatek, Nikola Bančić i Leo Knežević. Unatoč, na početku kiši i ledu, skupilo se više od 200 gledatelja koji su pratili ovaj susret. NK „Omladinac” Niza kao pobjednik kvalifikacija stekao je pravo nastupa u 2. ŽNL Našice od jeseni, a NK „Polet” Bokšić ispada u niži rang Ligu NS Našice. Zanimljivo da je ekipa iz Bokšića samo prije godinu dana u ovo vrijeme slavila naslov prvaka u 2. ŽNL Našice, a sada je ispala rang niže.

Veterani NK „Omladinac” Niza nastupili su na turniru veteranskih nogometnih ekipa u Kondriću nedaleko Đakova. U prvom utakmici bili su bolji minimalno 1:0 od ekipe domaćina NK „Rekord” Kondrić, u finalu od ekipe Pazarište istim rezultatom. Strijelac oba gola je bio Franjo Bodakoš. Uz navedene ekipe nastupili su još i veterani NK „Mladost” iz Ivanovaca Gorjanskih, koji su završili četvrti,a domaćin je bio treći. Turnir je održan pod pokroviteljstvom Općine Trnava u sklopu „Bonavite” turističko gospodarske manifestacije vinogradara i vinara Slavonije i Baranje, kao dio pratećih priredbi „Đakovačkih vezova”.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji