Trkači URT „Nexe Team“ Našice ponovno na postolju
16/09/2019

Preplatite se
TV Našice

U Kutini se u nedjelju 15. rujna 2019 godine održala tradicionalna utrka Kutina – Voloder „Voloderska jesen“. Riječ je o međunarodnoj utrci koja je obnovljena prije deset godina i nastavlja tradiciju nekadašnje ugasle istoimene utrke koja se trčala osamdesetih godina prošlog stoljeća. Dužina staze je 15 kilometara, većinom ravna do umjereno valovita kroz Kutinu, Repušnicu, Gornju Gračenicu i Voloder.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASANa utrci su se našli renomirani maratonci iz atletskih klubova cijele Hrvatske, a među njima i članovi URT „Nexe Team“ Našice koji su osvojili sve što se moglo u njihovim kategorijama:

Damir Mesec – 1. mjesto u kategoriji M35

Duško Panjković – 3. mjesto u kategoriji M55

Jasna Plemeniti – 1. mjesto u kategoriji Ž40

Samo dan ranije tj. 14. rujna sportsko rekreacijski klub ”Baraber Extreme Team” iz Belišća i Zajednica športskih udruga grada Belišća i ove godine organizirali su rekreativnu trkačku utrku “Belišćanski cener“ – utrka kružnih tokova. Na stazi dužine 10 km natjecala se i članica URT „Nexe Team“ Našice Vesna Janković koja je nastavila sa nizom odličnih rezultata te na ovoj utrci osvojila izvrsno drugo mjesto.

Članovi URT “Nexe Team“ Našice bili su aktivni i na memorijalnim utrkama pa je u organizaciji Grada Karlovca i udruge specijalne jedinice policije Grom organiziran dana 14.09. 2019. 2. ultramaraton posvećen hrvatskom vitezu Domovinskog rata Miroslavu Perisu. Na ovoj utrci na poziv sportskih prijatelja iz maratonske udruge “Heroji ne umiru” iz Gornje Gračenice sudjelovao je Sunjanin i clan URT “Nexe Team” Našice Marko Srnec. Ovo je ponovno bio vrlo aktivan vikend Našičke udruge koja nastavlja sa osvajanjem medalja na svim trkačkim natjecanjima na koja dolazi.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji