URT „Nexe Team“ Našice osvojio Papuk i Popovaču
11/06/2019

Preplatite se
TV Našice

Izvrsne nastupe imali su naši trkači koji su ovaj vikend nastupali na Papuk Extreme Challenge  u Orahovici i 2.GBT noćnom ceneru Grada Popovače. Po ekstremno visokim temperaturama i izuzetno teškoj i zahtjevnoj stazi u subotu 08.06.2019. godine članovi URT „ Nexe Team“ odvažili su se na utrke od 21. i 11. Km u Orahovici na Papuk Extreme Challenge.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASANaša ultramaratonka Jasna Plemeniti ponovno je pokazala tko suvereno vlada Slavonskim trailom te je tako na stazi od 21 km utrčala prva i još jednom stavila oko vrata zlatnu medalju. Na stazi od 11 km naša članica Ivana Devald pokazala je da i u ovoj kategorije našičanke imaju „što za reći“ te ja tako nakon niza dobrih rezultata utrčala u cilj kao druga te zasluženo osvojila srebrnu medalju.

Od naših predstavnika na ovim utrkama nalazili su se Mario Pavičić, Marina Lozić i Ana Tomaić Bernat te su svi uspješno završili utrke. S obzirom na konfiguraciju staze a pogotovo na visoke temperature ovi rezultati su veliki uspjeh članova URT „Nexe Team“.

Nešto zapadnije u 19,00 sati u Popovači startala je utrka 2.GBT noćni cener Grada Popovače.

Na poziv Igora Vukovića, predsjednika prijateljske udruge maratonaca sisačko – moslavačke županije „Heroji ne umiru“ na utrku su otišli: Dubravka Mesec, Damir Mesec, Vesna Janković te Tomislav Gall dok je iz mjesta Sunja došao Marko Srnec

Ova utrka bila je ujedno i mali test za ponajbolju cestovnu hrvatsku dugoprugašicu Dubravku Vešligaj koja se nakon porodiljnog dopusta, ali i niza nesretnih i nespretnih ozlijeda počinje vraćati u „natjecateljske vode.“ Kako je bilo i očekivano Dubravka je na stazi koja i nije njena specijalnost, s obzirom na makadamske i zemljane dijelove, osvojila prvo mjesto dok je nesalomljiva i jedinstvena Vesna Janković u cilj ušla kao treća. Na istoj stazi Damir Mesec, trener škole trčanja URT „Nexe Team“ u cilj je dotrčao kao drugi dok su Tomislav Gall i Marko Srnec uspješno završili ovu utrku.

Postoljem u Popovači dominirale su majice URT „Nexe Team“ Našice koji je sada dobro poznat u atletskim krugovima, a naši trkači izazivaju svojim ponašanjem i sportskim rezultatima puno poštovanje sportskih suparnika. Bio je ovo veliki vikend URT „Nexe Team” Našice, a s obzirom na predanost i marljivo treniranje možemo očekivati do kraja sezone još jako puno pehara i medalja.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji