URT „Nexe Team“ Našice osvaja prva mjesta
29/09/2019

Preplatite se
TV Našice

Toplo subotnje popodne dana 28. rujna 2019. godine okupilo je 90-tak trkača u Feričancima na utrci 1. Feričanci Wine Run. Ova zanimljiva utrka održava se u okviru 2. Festivala frankovke a trčala se u dužini od 9 km kroz vinograde. Utrka je dovela u Feričance mnogobrojnu ekipu URT „Nexe Team“ Našice koja je bila više nego prepoznatljiva po svojim klubskim majicama.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAU vrlo jakoj konkurenciji na „pogon Mesec“ URT Nexe Team Našice osvojio je pobjede u muškoj i ženskoj kategoriji te su se tako bračni par Damir i Dubravka Mesec prvi protrčali kroz cilj te time donijeli pobjedu sebi i svojoj udruzi. Posebno veseli rezultat Dubravke Mesec koja je tek nedavno počela trenirati nakon ozlijede i duže pauze. Rezultati svih ostalih trkača URT „ Nexe Team“ Našice bili su odlični a nakon proglašenja pobjednika i dodjele nagrada nastavilo se sa zajedničkim druženjem.

U isto vrijeme u Zagrebu održala se utrka “Trčanjem do boljeg mentalnog zdravlja”. Riječ je o cestovnoj utrci u organizaciji Centra za mentalno zdravlje Visoke policijske škole Ministarstva unutarnjih poslova kojom se želi podsjetiti da je tjelesna aktivnost najbolje sredstvo za postizanje i održavanje mentalnog zdravlja. URT „Nexe Team“ Našice predstavljao je Marko Srnec iz Sunje koji je uspješno istrčao utrku.

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji