URT „Nexe Team“ aktivan i po vrućinama
08/07/2019

Atletski klub Varaždin organizirao je 5. utrku za mač grofa Draskovicha, koja se održala oko Trakošćanskog jezera u nedjelju 7. srpnja sa startom u 10 sati. Uz suorganizatora AK Slobodu, pokrovitelji utrke bili su Općina Bednja, Muzej Dvor Trakošćan i Hotel Trakošćan. Trčalo se isključivo šetnicom oko jezera uz samo jezero i u hladovini, a staza je bila ravna ili blago valovita te dobro utvrđena. Cilj utrke je na ulazu u dvorac na podiznom mostu lančane kule, a posljednjih 400 m staze trčao se uspon. Na ovoj prekrasnoj utrci URT „Nexe Team“ Našice predstavljali su Zdenko Grahovac, Branka Grahovac, Mario Pavičić i logistička podrška Marija Kramarić. Na stazi dužine 10 km, po izrazito sparnom i teškom vremenu na utrci je sudjelovalo 300- tinjak trkača, a Našičani su uspješno savladali sve prepreke i sretno stigli u cilj.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAU subotu, 06. srpnja, Ana Tomaić Bernat i Monika Bizik nalazile su se na jezeru Borovik gdje je održan triatlon “Borovik 2019“.

Ova vrlo zahtjevna disciplina obuhvaća:

  • plivanje: 400 m
  • bicikl: brdsko – biciklistička 21 km
  • trčanje: 5 km.

Članice URT „Nexe Team” Našice ostvarile su odlične rezultate te je tako Ana Tomaić Bernat osvojila deveto, dok je Monika Bizik osvojila deseto mjesto.

U petak, 05. srpnja u okviru manifestacije ”Gradiško ljeto”, a u organizaciji Atletsko – rekreativnog kluba Gradiška, održan je 1. Gradiški noćni cener. U glavnoj utrci na 10 km Jasna Plemeniti u vrlo jakoj konkurenciji osvojila je izvrsno 7. mjesto te samo nastavila s kontinuitetom dobrih rezultata.

Foto: ustupljene fotografije

Pročitajte još