Nexe Grupa traži grafičkog dizajnera (m/ž)
19/02/2021

Nexe Grupa poslovni je sustav od 16 tvrtki koje djeluju na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, te Srbije. Osnovna djelatnost Nexe Grupe proizvodnja je građevinskih materijala. Vizija Nexe grupe je biti vodeći proizvođač građevinskih materijala, prepoznat po društveno odgovornome poslovanju i održivom stvaranju novih vrijednosti za svoje kupce, vlasnike, zaposlenike i društvenu zajednicu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAU cilju jačanja našeg profesionalnog tima tražimo sve one koji žele perspektivan i izazovan posao uz stalnu mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja prema svim najnovijim postignućima i standardima struke.

Nexe Grupa traži grafičkog dizajnera (m/ž) koji će obogatiti marketinški tim, te pomoći u osnaživanju branda na tržištu. Idealan kandidat je kreativan i spreman na rad u dinamičnom okruženju, te precizan i pouzdan po pitanju rokova.

Najveći naglasak pri odabiru kandidata selekcijski odbor stavit će na portfolio dosadašnjih radova, neovisno o tome radi li se o radovima prikupljenima kroz radno iskustvo za određenog poslodavca ili neovisnim dizajnerskim projektima.

Svi zainteresirani za rad u kvalitetnim radnim uvjetima, te s raznim pogodnostima koje nudi Nexe grupa, mogu poslati životopis i portfolio na e-mail ljudski.resursi@nexe.hr ili na https://www.nexe.hr/hr/nexe-grupa-d-d-graficki-dizajner-m-z/7785 (maksimalna veličina datoteke do 4 MB).

Foto: Ustupljena fotografija