Nesreća na radu
29/09/2020

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske jučer, 28. rujna, oko 22 sata, u Dardi, u dvorištu tvrtke, 60-godišnji hrvatski državljanin iz Jagodnjaka upravljao je radnim strojem utovarivačem. Prilikom vožnje unazad udario je 35-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Poganovaca. Ozlijeđeni djelatnik prevezen je u Klinički bolnički centar Osijek gdje mu je pružena liječnička pomoć i konstatirane teške tjelesne ozlijede.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAKrađa iz tramvaja

U vremenu od 15. do 23. rujna, u Osijeku, nepoznati počinitelj je iz tramvaja otuđio CD uređaj i zvučnike. Pravnoj osobi iz Osijek nastala je materijalna šteta više od tisuću kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Oštetio ogradu

U periodu od 4. do 7. rujna, u Osijeku, nepoznati počinitelj je oštetio ogradu Osnovne škole. Pravnoj osobi iz Osijek nastala je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Pronalazak minsko – eksplozivnog sredstva

Jučer, 28. rujna, oko 7 sati, kod mjesta Palača, prilikom obavljanja poljoprivrednih radova 39-godišnji hrvatski državljanin iz Palače pronašao je neeksplodiranu minobacačku granatu kalibra 60 milimetara.

 

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodile su se tri prometne nesreće, a na području Belog Manastira i Đakova po jedna prometna nesreća.

[TheChamp-FB-Comments]