Ukrao nakit
13/02/2019

Ukrao nakit

Preplatite se
TV Našice

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske tijekom prijepodnevnih sati 12. veljače nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću u Biljskoj cesti u Osijeku. Počinitelj je ukrao nakit. Potom je provalio u susjednu kuću i, također, ukrao nakit. Vlasnicima je nastala ukupna materijalna šteta od više tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA 

Požar na krovu obiteljske kuće

Oko 17,15 sati 12. veljače došlo je do požara na krovištu kuće u Psunjskoj ulici u Osijeku. Očevidom, koji će se obaviti 13. veljače, utvrdit će se uzrok i iznos materijalne štete.

 

Ukrao mobitel

U jutarnjim satima 9. veljače nepoznati je počinitelj u ugostiteljskom objektu u Tvrđi u Osijeku iz jakne 30-godišnjaka ukrao mobitel. Vlasniku je nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Prometne nesreće u protekla 24 sata

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirana je jedna prometna nesreća, koja je za posljedicu imala materijalnu štetu, a dogodila se na području Osijeka.

Jučer, 12. veljače, na području ove policijske uprave policijski službenici u prometu zatekli su pet vozača koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola i to tri vozača osobnog automobila i dva vozača bicikla.

Najveću prisutnost alkohola evidentirali su u 14,33 sati u Kuševcu, kada su zaustavili biciklistu, 54-godišnjeg hrvatskog državljanina, koji je upravljao biciklom uz prisutnost alkohola u krvi od 2,23 grama po kilogramu.

U 14 sati, u Ulici Šandora Petefija u Osijeku, zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 54-godišnji hrvatski državljanin, uz prisutnost alkohola u krvi od 1,48 grama po kilogramu. Vozač je, sukladno članku 137. Prekršajnog zakona, smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji