Zatečeni u prometu uz nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi
07/11/2018

Zatečeni u prometu uz nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi

Preplatite se
TV Našice

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske na području ove policijske uprave 6. studenog u prometu su zatečena dvojica vozača osobnih automobila koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASANajveću prisutnost alkohola u krvi policijski službenici evidentirali su u 17,50 sati u Višnjevcu, kada su zaustavili 59-godišnjeg hrvatskog državljanina te utvrdili prisutnost alkohola u krvi od 1,06 promila.

U 17,15 sati u Đurđenovcu dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede, a 22-godišnji hrvatski državljanin, vozač osobnog automobila, imao je 1,02 promila alkohola u krvi.

 

Razotkriveni počinitelji kaznenih djela

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 46-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo krađa. Tijekom listopada 46-godišnjak je u listopadu u Svilajskoj ulici u Osijeku ukrao bicikl vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

Sumnja se i da je 32-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo teška krađa. U noći s 5. na 6. studenog 32-godišnjak je provalio u prostorije tvrtke u Šodolovcima i ukrao nekoliko stotina kuna, hranu i piće, pričinivši materijalnu štetu od više stotina kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 

Požar u Tvrđavici

U poslijepodnevnim satima 6. studenog došlo je do požara na njivi u Tvrđavici. Izgorjelo je strnište, a vatra je zahvatila i sjenicu na susjednoj parceli. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je izvješće.

 

Prometne nesreće u protekla 24 sata

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće dvije su osobe lakše ozlijeđene. Preostalih pet nesreća za posljedicu je imalo materijalnu štetu.

Četiri su se dogodile na području Osijeka, dvije na području Đakova, a jedna na području Našica.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji